Ние сме

Knowbox

Агенция за ПР и дигитален маркетинг. Ние сме екип, който мисли стратегически, преследва и постига целите на клиентите си с качествени корпоративни, маркетингови и дигитални комуникации, като не преставаме да сме последователни и постоянни в действията си.

Какво правим

Екипът ни е съставен от експерти с близо 15-годишен опит в областта на маркетинговите комуникации, придобит във водещи международни и български компании.

Корпоративни комуникации

Корпоративна идентичност, отговорност, репутация, събития и управление на кризисни ситуации

Дигитален маркетинг

Facebook реклама, Google реклама, LinkedIn реклама, Email маркетинг, Реклама в онлайн медии

Изграждане на уебсайтове

Корпоративни сайтове, One view сайтове, Онлайн магазини, Лендинг страници

Цялостни комуникационни стратегии

Дългосрочни стратегии за бизнеса, Дигитални стратегии с цел брандинг, познаваемост, продажби, B2B стратегии

Дигитално съдържание

Креативни визии, Банери, Рекламни материали, Видеосъдържание, Копирайтинг

Цялостен анализ

Текущо състояние на пазара, Състояние на конкуренцията, рекламен дял, оценка на потребителите

Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Номер на АДПБФП: BG16RFOP002-2.073-12278-C01

Бенефициент: Ноубокс ООД

Обща стойност: 10 000 лв., от които 8 500 лв.
европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.

Начало: 04.09.2020 г.
Край: 04.12.2020 г.

Посрещаме  предизвикателстваТА с големи идеи И ПРЕЦИЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

Във времена на промяна на комуникацията, дигитализация на бизнес процесите и пренасищане с информация и – ние сме създали синергия от ПР дейности с ефективни дигитални услуги, която през годините се е утвърдила като успешна.

изпълнени проекта

доволни Клиента

години в бизнеса

чаши кафе

Защо сме различни

Това, което ни прави различни е същото нещо, което ни прави и щастливи – страстта към работата. Това, че всеки ден в света на комуникациите не е еднакъв с другия.  Да се предизвикваме и да мислим креативно е зареждащо. Стараем се да обличаме посланията в най-правилните думи, да представяме идеите си с вдъхновяващ дизайн, да използваме правилните канали, да дигитализираме маркетинговите инструменти и да се радваме на постигнатото. Обичаме да създаваме идеи и решения за бизнеса, докато се забавляваме, защото това е начинът и така креативността ни не познава граници.

Нашите проекти говорят сами за нас

Годините опит и постоянство ни позволяват да изготвяме комуникационни стратегии за всякакъв вид брандове от различни сектори.

БРАНДОВЕ, КОИТО НИ СЕ ДОВЕРИХА

За нас агенционната работа в knowbox е призвание и ние влагаме много страст, отдаденост и професионализъм, което с годините ни се е отблагодарило щедро откъм признания и награди.

Награди, които са отражение

на безкрайният труд, усилие и чувство, които влагаме в работата си, както и на отзивчивостта и информираността на нашите клиенти. Те са продукт на работа в екип и ние се радваме, че нашите клиенти винаги са били готови да отговорят на нашите въпроси, които са нужни за постигането на бизнес целите им. За нашия екип най-ценното е да поддържаме постоянен ентусиазъм за творческо мислене и целенасоченоченост. Това ни провокира да бъдем идейни и дейни за нашите клиенти, за самите себе си и за каузите, за които работим, което ни се отплаща чрез признания и награди през годините.

Свържете се с нас!
защото няма пречка, която не може да преодолеем заедно.